L´estació d´esquí de Masella ha tancat molt satisfactòriament la tercera temporada de l´esquí nocturn, una modalitat que ha posat en servei els vespres de dijous, divendres i dissabtes durant els dos primers terços de la campanya. En aquesta tercera edició, l´estació ha consolidat un nou públic de les pistes format per 29.000 esquiadors.

Aquesta xifra ha motivat els responsables de l´estació a fer un balanç molt positiu. Així, la xifra suposa un lleuger increment respecte dels 28.000 esquiadors que van usar la nova modalitat nocturna l'any passat, però, en canvi, suposa un salt del 45% respecte als 20.000 aficionats que la van estrenar fa dues temporades. L´estació, però, ha tancat la temporada nocturna perquè el mes de març els dies ja són molt llargs.

Segons el perfil que ha realitzat l´estació, l´esquiador tipus majoritari que ha aprofitat aquesta nova modalitat és el que participa en una setmana blanca, els universitaris i els que prenen part d´una sortida empresarial.

Les nits de divendres i dissabte també l´han aprofitat molt les famílies i els membres dels clubs d´esquí locals.

En aquest sentit, l´esquí nocturn s´ha evidenciat com una bona aposta pels veïns de la Cerdanya, que han trobat un moment idoni per esquiar sense les cues dels caps de setmana i, pel que fa als joves esquiadors membres de clubs, un bon moment també per entrenar-se sense haver d´afectar els horaris escolars ni laborals.

Durant el mes de febrer va ser molt destacada la presència d´escolars d´arreu del país i, també, d´altres estats, com ara el francès i el britànic, segons han explicat de Masella.