Unió s'ha venut la seva seu de Girona. Segons va informar ahir el diari Ara, la formació ha optat per traspassar el local de Girona -juntament amb les seus de Tarragona i Lleida- a una empresa del sector immobiliari, que és Levante Capital. D'aquesta manera, el patit democristià ara ocupa els locals de Girona, Tarragona i Lleida en règim de Lloguer. La formació va confirmar ahir que ha decidit vendre part del seu patrimoni a causa de la situació financera en la qual es troba, que és de preconcurs de creditors.

Així mateix, el partit va concretar que aquesta operació de venda no ha afectat altres seus d'Unió Democràtica de Catalunya. També va precisar que el contracte de lloguer que ara ha signat amb la immobiliària no tindria un període determinat de cinc anys, com apuntava el rotatiu. Malgrat tot, la formació va destacar que a Girona la formació continua instal·lada al mateix local que en els últims anys; la seu ubicada a l'avinguda Vint de Juny de la capital de província.

Després dels darrers resultats electorals, Unió està en aquesta situació de preconcurs de creditors amb un deute que es xifra en uns 19 milions d'euros. És per això que, davant la pèrdua dels ingressos que fa uns mesos procedien de les subvencions parlamentàries, el partit democristià ha optat per vendre el seu patrimoni amb l'objectiu d'intentar sanejar els comptes de la formació. De la mateixa manera, Unió està pendent de fer una reestructuració interna.