Vilablareix ha convocat un concurs per a grups de música novells per tocar per la Festa Major. Els participants tocaran en directe el divendres 13 de maig i el guanyador rebrà un premi 500 euros i tocarà per la Festa Major de 2017.

L'àrea de Joventut i Cultura de l'Ajuntament de Vilablareix ha organitzat el Concurs Birrablareix 2016 amb l'objectiu d'impulsar els grups de música novells i que vulguin fer un concert en directe durant la Festa Major. Els participants del concurs tocaran en directe el divendres 13 de maig a partir de les 22 hores, a l'escenari de barraques on es destinarà un total de 30 minuts per grup i amb un màxim de sis grups.

El jurat estarà format per la tècnica i la regidora de l'àrea de Joventut i Cultura de l'Ajuntament de Vilablareix, Marta Fusté, un músic i un membre de la Comissió de Festes. El jurat escollirà el grup guanyador del concurs que s'endurà 500 euros de premi i tocarà a la Festa Major 2017.

Les inscripcions es podran fer a l'Ajuntament de Vilablareix des de l'1 fins al 29 d'abril -ambdós inclosos- omplint una sol·licitud i presentant una maqueta o un tema musical.