ERC posa en marxa les oficines parlamentàries itinerants a la demarcació de Girona. La formació republicana ha presentat avui aquesta iniciativa que pretén que cada mes els diputats i senadors gironins d'ERC visitin totes les comarques per recollir les peticions del territori.

«Atendrem els ciutadans i les entitats que tinguin anhel de dir-nos qualsevol cosa», ha explicat el president de la federació d'ERC a les comarques gironines, David Mascort, que ha afegit que els representants del partit -del Parlament de Catalunya, del Congrés dels Diputats i del Senat- traslladaran les demandes a les institucions o als responsables corresponents.

Mascort ha destacat que l'objectiu de les oficines parlamentàries itinerants no és només recollir queixes, sinó que una altra finalitat és recopilar idees i projectes del territori. «Aquesta iniciativa vol rendibilitzar la tasca dels càrrecs electes», ha subratllat la diputada al Congrés d'ERC per Girona, Teresa Jordà, que ha remarcat que els diputats i senadors plantejaran quina és la millor manera de resoldre cada situació, a part de mantenir informats els implicats.

Aquest mes d'abril les oficines parlamentàries d'ERC ja visitaran totes les comarques gironines. En paral·lel, la formació ha estrenat un espai virtual en el qual també es poden adreçar les peticions.