Concursos, tastets i exhibicions obren la Fira de Primavera de Campllong

04.04.2016 | 07:05
Una de les activitats tradicionals de la Fira Comarcal de Primavera de Campllong, el concurs de paletes.

La 34 edició de la Fira Comarcal de Primavera de Campllong va arrencar ahir amb una bona afluència de públic i un centenar d'expositors. El certamen manté propostes tradicionals de l'esdeveniment, com el concurs de gossos d'atura, de vaques frisones i de paletes, però també ha incorporat novetats com ara tastets gastronòmics -amb protagonisme per als plats cuinats a base de cargols- a dintre del recinte del pavelló.
Enguany, el muntatge de la fira ha tingut un pressupost de 85.000 euros. En conjunt, el certamen ocupa una superfície de prop de 45.000 metres quadrats, dels quals 3.600 es corresponen a espais coberts.

Estrena d'un tren turístic
La mostra artesanal disposa d'una carpa pròpia i torna a celebrar-se el concurs d'Instagram, després de dos anys. També es recupera, després d'algunes edicions de no celebrar-se, la Trobada de puntaires. Entre les novetats destaca la posada en marxa d'un tren turístic que transporta el visitants fins al museu de les Eines del Camp, una mica apartat de la vila i en el qual s'exposen aproximadament 1.500 peces.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema