L'Ajuntament de Campdevànol -en el darrer ple- va aprovar per majoria absoluta la recepció del Polígon Industrial de Niubó. La proposta es va aprovar amb els vots favorables de l'equip de govern i de Mariona Baraldés de la CUP, mentre que els dos regidors de MES es van abstenir. Per la seva banda, el regidor d'ERC, Jaume Garcia, no va assistir al ple municipal.

La voluntat és incorporar-lo a la vialitat urbana i garantir el creixement de sòl industrial al municipi per la implantació de noves activitats industrials.

La recepció del Polígon de Niubó inclou condicionants derivats de l'informe tècnic. Una de les clàusules és l'establiment d'una junta de conservació.

La junta es farà càrrec de l'espai durant els primers 5 anys. També fara de mitjancera en el compliment de problemes detectats en les parcel·les de l'Ajuntament.

En paraules del regidor d'Empresa i Ocupació Sergi Corbatera CiU: "La recepció del polígon ha de permetre al municipi l'establiment de noves activitats econòmiques, així com el desenvolupament de les existents". A més, el regidor va considerar com un fet essencial disposar de sòl industrial".

Segons l'alcalde de Campdevànol, Joan Manso (CiU), l'acord tanca un expedient de 20 anys que obstaculitzava el creixement industrial del municipi del ripollès.

El compromís del promotor era poder lliurar el polígon el 2007, però la crisi econòmica va allargar les obres i la recepció no s'ha pogut fer fins ara.

Els serveis tècnics del municipi van garantir i assegurar que l'obra està en condicions de ser ja recepcionada.