L'Ajuntament de Riudaura es planteja abaixar els impostos per al 2017. «L'Impost de Béns Immobles i la recollida de residus», va concretar l'alcalde David Jané (Fem Riudaura), tot afegint que «el deute ara està per sota del 6%». A més, la previsió és -segons ell- que encara baixi més, perquè en l'actual exercici preveuen retornar crèdits. El retorn encara abaixarà més el deute, per la qual cosa -segons Jané- l'Ajuntament es pot plantejar rebaixar el impostos.

Va indicar que per a l'actual exercici preveuen ampliar en dos dies el festival d'estiu i intentar adequar la planta baixa de l'edifici de l'antiga escola per a consultori mèdic. El dispensari ara està situat a l'Ajuntament i traslladar-lo -a més d'una millora de les instal·lacions- suposarà valoritzar l'edifici de l'escola vella.

Per tal d'iniciar la conversió -fa pocs mesos- l'Ajuntament va acabar les obres de restauració de la coberta. La inversió va ser de 19.987,93 € , part de la qual va ser finançada per la Diputació de Girona.

Durant el 2015, també van acabar l'adequació dels baixos del Centre Cívic i quan puguin faran la part de dalt.