Els peruans que resideixen a Girona poden votar aquest diumenge des de la mateixa ciutat gironina per les eleccions generals del Perú. El consolat general del Perú a Barcelona ha informat que el proper diumenge 10 d'abril, de les 8.00 hores a les 16.00 hores, habilitarà un local de votació a l'Espai Cívic Mercadal de Girona (situat al carrer Cristòfol Grober, número 8 de la ciutat). També ha explicat que, per poder votar, els peruans han de portar el seu DNI peruà.

El local de votació de Girona només és per als peruans que al DNI tinguin una direcció de la ciutat gironina. De la mateixa manera, el consolat ha avisat que les persones que al DNI tenen una direcció del Perú o d'un altre lloc no podran votar al local de Girona. El consolat ha recordat que les eleccions generals són per escollir el nou president i vicepresident del Perú, els membres del Congrés de la República i els representants al Parlament Andí.

Per a més informació, es pot consultar la web del consolat general del Perú a Barcelona, que és: www.consulperubarcelona.com

El consolat ha informat que els ciutadans peruans que hagin sortit escollits per sorteig com a membres de mesa hauran de ser aquest diumenge 10 d'abril, amb la credencial i el DNI, al seu local de votació a les 7.00 hores. També ha recordat que la presència dels membres de mesa és molt important per permetre als ciutadans peruans exercir el seu dret de vot.

A Catalunya, a part del local de votació a Girona, el consolat també habilitarà un local de votació a Barcelona, un altre a Tarragona i un darrer a Lleida.