Una parella va acabar detinguda després d'intentar anar cap al Regne Unit utilitzant passaports espanyols falsificats. A més, els agents de la Policia Nacional destinats a l'aeroport de Girona també van arrestar el seu passador, és a dir, la persona que els va facilitar els bitllets, la documentació alterada i que també els havia de garantir que tot anés bé. Es tracta d'un menor d'edat també d'origen indi, com la parella, però ell en canvi comptava amb la nacionalitat espanyola i domicili a Badalona.

La parella, una dona de 26 anys i un home de 28 anys, van ser enxampats divendres passat a la tarda quan eren al filtre de sortida per anar cap a un vol que els havia de portar a Bristol, al Regne Unit. Els agents de la Policia Nacional van observar que els passaports no eren autèntics. També van detenir el passador.

El menor d'edat va quedar acusat de ser el presumpte autor d'un delicte contra els drets dels ciutadans estrangers, ja que introduïa els indis a un altre país. Per la seva banda, la parella, que no té domicili conegut, va quedar arrestada per ser els presumptes autors d'un delicte de falsificació documental. Cap d'ells comptava amb antecedents policials.