El termini oficial és que a finals de la setmana vinent s'hauran acabat les obres d'enderroc», va anunciar l'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas CiU). Va precisar que una cosa és el final de les obres d'enderroc de la casa del carrer Lliberada Ferrarons que va provocar el desallotjament de 21 veïns el passat diumenge (dia 10 d'abril) i una altra que els veïns puguin tornar a casa. «Si el responsable tècnic ens diu que poden tornar els veïns, fantàstic», va indicar.

Corominas va recordar que es tracta d'una obra d'urgència que ha hagut d'assumir la propietat de la finca i que els tècnics municipals en fan el seguiment. Segons ell, encara és massa aviat per fixar el dia que els 21 veïns desallotjats podran retornar a les seves cases.

Tots ells són persones que viuen a l'edifici de just al davant i a l'illa de cases que queda més a prop i que han estat reallotjats en una pensió i en cases de familiars. Sobre els veïns, va dir: «Estarem amatents pel que pugui ser a facilitar-los la vida d'aquesta situació desgraciada que els ha tocat viure». Corominas va indicar la possibilitat que -si no hi ha perill- els veïns puguin entrar a casa seva durant el cap de setmana, mentre les obres estiguin aturades.