Fan un forat per entrar a robar dins de l'institut de la Garrotxa, a Olot

Es van endur 300 € de la caixa i discs compactes

15.04.2016 | 10:32

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que uns desconeguts van fer un forat a les parets de l'institut la Garrotxa per entrar-hi a robar. Segons exposa Olot Televisió, les càmeres de seguretat del centre van enregistrar el moment de l'entrada. És un centre de formació professional que disposa d'importants avenços tecnològics en seguretat i en sostenibilitat energètica. Està considerat un model de domòtica (edificis automàtics).

A dins, els lladres van poder entrar en una dependència, en la qual van trobar una petita caixa forta. Es van endur 300 euros de la caixa i discs compactes.

Els robatoris nocturns en base a forats -fins ara- afectaven sobretot a naus industrials. En els darrers mesos van entrar a una nau del polígon industrial de les Preses i a una altra del de Begudà.

A la nau de les Preses, les càmeres van poder gravar quan els lladres entraven i passaven pel garatge.

Les juntes dels polígons industrials, els ajuntaments, les empreses i els centres pùblics (escoles i ajuntaments) han incrementat les mesures tecnològiques contra els robatoris. Això no obstant, el mètode del forat a la paret per entrar continua.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema