Més de 140 activitats de turisme actiu al maig

El festival Ennatura't vol sensibilitzar sobre els atractius naturals

18.04.2016 | 07:20
El festival ofereix una ruta en burricleta pel Parc Natural del Montgrí.

Més de 140 activitats durant el mes de maig en la segona edició d'Ennatura't, el festival de turisme actiu de les comarques de Girona
El programa compta amb activitats proposades per una cinquantena d'empreses i entitats turístiques del territori i inclou tot tipus d'activitats vinculades als espais i parcs naturals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona: nàutiques, esportives, cicloturisme, senderisme i descoberta de la natura. El festival d'activitats a la natura, Ennatura't, persegueix sensibilitzar i despertar l'interès de ciutadans i visitants sobre els recursos i atractius naturals del territori gironí en la vessant turística i sostenible.
La presentació del festival es va fer aquesta setmana a Banyoles i va comptar amb la col·laboració d'esportistes d'elit gironins i ambaixadors de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, com Nan Oliveras, Marc Pinsach, Albert Corominas i Marcel Zamora. A l'acte també hi van participar la vicepresidenta del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Marta Felip, i el director general de l'entitat, Ramon Ramos.
La vicepresidenta va destacar que "aquesta campanya ens permet constatar que el sector de les activitats de turisme actiu a la natura té un gran interès per professionalitzar-se, especialitzar-se i associar-se per esdevenir més competitius i reactius al mercat turístic". Ennatura't ofereix un gran ventall d'activitats dirigides a famílies, amants de l'aventura, aficionats a la bicicleta, esportistes de tota mena -des d'experts fins a debutants-, o a aquells que cerquen la natura per conèixer millor la història del territori.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema