El president del PP de Girona, Enric Millo, que alhora és portaveu d'aquest partit al Parlament, va acusar ahir al Govern de la Generalitat de perjudicar aquesta província per seguir el "sectarisme" d'ERC i CUP, que el porta a votar en contra de qualsevol proposta que presenti la formació popular.

Millo va posar com a exemple una sol·licitud de reforma de la plaça Catalunya de la capital gironina i una altra per a la racionalització dels horaris dels centres d'atenció primària.

Les dues propostes van comptar "amb el vot en contra" del Govern, va manifestar el dirigent popular, que va reiterar que CDC és "presoner en aquests moments d'ERC dins del seu propi grup parlamentari de Junts pel Sí".

Enric Millo va fer aquestes declaracions en el marc de la reunió del comitè d'acció territorial del PP de Girona.

La situació a Castelló

Millo es va reunir també amb el portaveu del PPC a Castelló per analitzar la situació actual després d'haver sortit del govern municipal, i en aquest sentit va dir que "la situació a Castelló d'Empúries s'havia fet insostenible per la desídia amb què actuaven els 4 regidors de CiU". I va dir que han obert converses amb tots els grups per treballar pel poble.