Per commemorar el 60è aniversari de l'Hospital Josep Trueta, el centre hospitalari ha posat en marxa diverses iniciatives a través de les xarxes socials, concretament a través del perfil oficial de Twitter @htrueta. L´objectiu és recuperar la memòria històrica del centre mitjançant fotos antigues, testimonis de treballadors, extreballadors i, també, d´historiadors.

També es vol posar aquest canal a disposició de la població perquè pugui fer arribar a tothom les seves anècdotes i vivències relacionades amb el centre, algunes d'elles seran compartides a través de les xarxes socials.

Igualment s´ha iniciat una crida a la ciutadania per trobar 60 persones nascudes al Trueta en cadascun dels 60 anys de funcionament del centre, des de 1956 a 2016.

Finalment, hi ha la possibilitat que la ciutadania enviï missatges de felicitació per aquest aniversari en format de vídeo. Així, els organitzadors animen la ciutadania a enviar els seus missatges a través de Twitter utilitzant l´etiqueta #60anysTrueta i mencionant @htrueta.