Durant tot aquest cap de setmana cotxes i motocicletes van envair per complet el nucli urbà de Fornells de la Selva. El motiu era la 18a edició d'una de les cites més consolidades de la localitat, la Fira de la Locomoció i l'Artesania. Acompanyada d'un ambient d'allò més primaveral, s'estima que la fira va rebre al voltant de 10.000 assistents.

Els vehicles de dues i quatre rodes en van ser els protagonistes indiscutibles, no només pel que fa a les exhibicions, sinó també a les activitats relacionades amb el món del motor. Exhibicions de trens de vapor, mostres d'objectes antics de l'estació de ferrocarril de Fornells, exposicions de cotxes clàssics, trobades de harley-custom i, fins i tot, la possibilitat de dur a terme un recorregut en tren pel parc de ferrocarril fornellencs.

Al marge dels vehicles també hi va haver lloc per altre tipus de productes, tal com indica el mateix nom de la fira, aquells més artesans. Tot i que la locomoció n'esdevé l'eix principal, a la fira es podia trobar també un espai amb una gran quantitat de productes alimentaris d'origen artesà.

Paral·lelament, també es podia assistir a altres propostes dins el marc de la fira com la trobada d'intercanvi de plaques de cava, la mostra i venda d'artesania i mercat del trasto vell, les demostracions d'oficis, les puntaires, diverses exposicions de flors i també un mercat d'intercanvi infantil de joguines.