Els vins i caves de la DO Empordà agafen força i cada cop són més valorats. Així es desprèn del XXI Concurs de Vins i Caves de Catalunya Girovi, que dissabte a la nit va premiar un total de 32 produccions gironines d'entre unes 200 mostres. "Els cellers gironins cada cop elaboren millors vins i això es nota", va explicar Agustí Ensesa, creador del certamen.

Un total de 230 tastadors, formats per professionals i també consumidors, van ser els encarregats de valorar més de 200 produccions vinícoles de tot Catalunya i entregar medalles d'or, argent i bronze a un total d'11 categories en funció de més de 15 variants La DO Empordà va ser una de les protagonistes de la nit en sumar 32 medalles (9 ors, 11 argents i 12 bronzes).

Enguany, coincidint amb la participació més alta que ha enregistrat mai el concurs, Girovi va celebrar una nova competició per premiar els millors etiquetatges de vins i caves. Un cop més, la presència gironina va ser notable, en guanyar tres dels quatre premis d'aquesta categoria.