L’ajuntament de Banyoles ha guardat 10 empreses i equipaments de la ciutat per la seva qualitat turística. En un acte celebrat ahir es va fer l’entrega de diplomes i distintius a aquestes pel seu compromís per a la millora continuada de la qualitat turística del Sistema de qualitat turística en destinació (SICTED), un segell de Turespaña.

Durant el 2015 aquestes empreses i equipaments han treballat per mantenir el distintiu de qualitat i han passat tots els requisits obligatoris. Per tant, han acabat correctament el quart cicle del projecte, el de manteniment, segons va informar el consistori que va iniciar el projecte el 2012.

Les empreses i equipaments que han rebut el diploma són: l’Alberg de Banyoles, el City Arms, la Marisqueria Gil’s, el restaurant Vora Estany, Rossinyol, Museu Darder, Consorci de l’Estany, Barberia Masó, restaurant El Capitell i Oficina de turisme de Banyoles.

L’Ajuntament de Banyoles valora molt positivament el treball conjunt entre el sector públic i el sector privat per obtenir un nivell de qualitat homogènia a la destinació. Per aquest motiu el consistori banyolí continua subvencionant el projecte SICTED en el qual 19 establiments estan fent la formació prevista per aquest 2016.

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, va explicar que «és satisfactori tenir establiments que creuen en el SICTED, per millorar la qualitat turística i aquest fet ajuda Banyoles».