La CUP de Banyoles critica, en el seu espai a l'últim butlletí d'informació municipal, que l'Ajuntament pagui un lloguer de 4.000 euros anuals a Criteria CaixaHolding per un solar de la seva propietat a la Farga, que el municipi destinarà a aparcament públic.

El partit de l'oposició celebra l'ampliació de les places de pàrquing gratuït al municipi, però lamenta que l'operació beneficiï «un holding d'empreses que pertany al 100% a La Caixa». La CUP desaprova aquest fet i que, a més del lloguer, l'Ajuntament assumeixi el cost d'asfaltar el solar.

D'altra banda, l'equip de govern de CiU utilitza el seu espai al butlletí per defensar els beneficis que les modalitats de turisme esportiu i familiar reporten a la capital del Pla de l'Estany. Un altre partit de l'oposició, ICV-Independents de Banyoles, es refereix a la mateixa qüestió; però demana una reflexió profunda sobre el model de ciutat turística més convenient i reclama l'organització d'un debat centrat en el turisme.

Finalment, el grup majoritari a l'oposició, Junts per Banyoles, posa de manifest les limitacions que el govern de l'Estat imposa en la capacitat inversora del municipi.