Veïns del barri de Canaleta de Banyoles reclamen una pista esportiva polivalent

20.04.2016 | 07:40
L´alcalde (al centre) va presidir, dilluns, el consell del barri de Canaleta.

La mobilitat entre el veïnat de Canaleta i el centre de Banyoles i la construcció d'una pista esportiva polivalent, oberta tant als infants del barri com a l'institut Josep Brugulat, són les dues preocupacions principals dels veïns d'aquesta zona de la ciutat. Així es va recollir en el consell de barri celebrat dilluns, el primer dels cinc que l'Ajuntament ha convocat per a l'abril i el maig.
Una vintena de persones van assistir a la reunió de Canaleta, durant la qual el Consistori va informar els veïns del nou sistema de subvencions de les festes de barri i els Mossos d'Esquadra i la Policia Local van fer balanç de la seguretat en aquest punt de la ciutat. Pel que fa a les demandes dels veïns, l'Ajuntament es va comprometre a construir la pista esportiva polivalent, per a la qual s'ha reservat una partida pressupostària aquest 2016.
Els propers consells de barri se celebraran el 21 d'abril a Mas Palau, el dia 28 a la Farga, el 2 de maig a Sant Pere i el dia 9 d'aquest mes amb els barri de les Rodes -en aquest cas, la trobada es farà a la sala d'actes municipal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema