Territori amplia les freqüències de bus entre Olot i Camprodon

Les sis noves rutes es coordinaran amb el bus exprés entre la capital
de la Garrotxa i Girona

21.04.2016 | 07:20
Ricard Font (al centre) amb F. Xavier Sala i Pere Padrosa.

El Departament de Territori i Sostenibilitat millorarà a partir del dia 2 de maig la comunicació directa amb autobús entre Camprodon i Olot sense transbordaments amb sis expedicions noves al dia (tres per sentit), que s'afegiran a les dues que hi ha actualment. Aquests serveis es coordinaran amb el bus exprés entre Olot i Girona.
D'aquesta manera, hi haurà tres expedicions d'anada i tres de tornada de Setcases a Camprodon per Llanars i Vilallonga de Ter de dilluns a divendres els dies laborables tot l'any; tres expedicions d'anada i tres de tornada de Camprodon a Olot pel túnel de Collabós de dimarts a divendres els dies feiners tot l'any; dues expedicions d'anada i dues de tornada de Camprodon a Olot pel túnel de Collabós els dilluns laborables de tot l'any, i una expedició d'anada i una de tornada els diumenges i festius de Setcases a Olot per Camprodon i pel túnel de Collabós.
El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, va exposar aquestes millores en una trobada amb l'alcalde de Camprodon, F. Xavier Sala, ahir a Barcelona. També hi va assistir el director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa.
L'ampliació coincideix amb l'obertura de la circulació de tractors pel túnel de Collabós, una mesura que depèn de l'Estat i que està previst que entri en vigor abans de l'estiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema