L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas (CiU), en el darrer ple va indicar que està pendent de l'estudi de l'eficàcia de l'actual concessió del servei d'ambulàncies començat pel Departament de Salut. Corominas i el seu equip van votar en contra d'una moció de la CUP que demanava el canvi immediat de la nova organització de l'atenció sanitària del transport urgent de la Garrotxa. La moció va comptar amb els vots d'ERC, la CUP i OeC. Això no obstant, la majoria de la coalició CiU-PSC va tombar la moció.

L'alcalde va exposar: «Les informacions són que en el servei no urgent en un principi les prestacions eren força dolentes, però que han anat canviant». Va justificar:?«En un principi, la nova concessionària no coneixia massa bé els detalls de treballar a les comarques i no treballar a la capital».

Abans, Anna Descals (CUP), va dir:?«Des del grup de treball d'atenció de salut de la CUP s'ha detectat que, arran de la nova organització d'atenció extrahospitalària urgent al territori català, la població de la Garrotxa pot quedar desatesa». Va resaltar la necessitat de més ambulàncies medicalitzades amb UCI mòbil.