Dos ciclistes van quedar ferits a les Comarques Gironines en accidentar-se mentre practicaven esport. Un d'ells a Rabós i l'altre a Tossa de mar. En tots dos casos es van haver d'activar els GRAE dels Bomber la Generalitat de Catalunya.

En el primer dels casos es va activar l'helicòpter per rescatar un ciclista que va caure al paratge d'Ullestreta mentre feia una ruta cicloturística.

Segons van informar fonts del cos, els fets van passar al terme de Sant Quirze de Culera cap a dos quarts d'onze del matí. El ciclista, que venia de Rabós i circulava en direcció Sant Quirze de Culera va caure i es va fer diverses fractures a la cama. En no poder moure's va demanar ajuda al 112 i es van activar els equips de rescat. Van anar a socórre'l diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra i el Servei d'Emergències Mèdiques. Es va activar l'equip GRAE amb seu a Olot.

El ciclista es va fracturar la tíbia i el peronè i va ser traslladat en primera instància a l'Hospital de Figueres en Helicòpter i més tard cap a l'Hospital Josep Trueta de Girona en ambulància.

El segon accident va passar a les 14:34 al Puig de Cadiretes al terme municipal de Tossa de Mar. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, un ciclista es va estimbar i regirar el trumell. L'esportista, de nacionalitat suïssa, va necessitar els operatius dels GRAE, que es van activar conjuntament amb una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques que el va traslladar a l'Hospital.

Fora de les Comarques Gironines els Bombers van informar que un ciclista es va trencar la clavícula mentre participava en una curs de BTT a Sant Mateu de Bages. Baixava per una trialera quan va caure i va haver de ser rescatat pels GRAE.

En un altre ordre de coses un home va ser rescatat en un penya-segat de Cala Frares, a Lloret de Mar, mentre practicava la Via Ferrata. Segons sembla l'home va relliscar i caure. Tot i que en un primer moment es va activar l'helicòpter el ferit va poder pujar fins la carretera per si sol, on va ser rescatat i traslladat amb ambulància fins a l'Hospital amb ferides lleus i rascades.