La Fundació Ramon Noguera converteix Girona en la capital del «shopping» social

L'entitat de suport als discapacitats psíquics organitza una nova edició del Shopp Out del 4 al 8 de maig amb més de 30 marques i diverses novetats

27.04.2016 | 15:49

La ciutat de Girona acollirà del 4 al 8 de maig una nova edició del Shopp Out de la Fundació Ramon Noguera. Més de 30 empreses participaran en aquest esdeveniment solidari amb descomptes a partir del 50% en un gran espai de 4.000 metres quadrats.

Segons Pepita Perich, directora-gerent d'aquesta entitat de suport als discapacitats psíquics, l'esdeveniment converteix Girona en la capital del «shopping» social. Entre les novetats que consoliden la nova edició del Shopp Out hi haurà tres concerts, activitats amb un globus aerostàtic i una major oferta gastronòmica i de productes.

Enguany tres padrins reconeguts seran la cara visible del Shopp Out de la Ramon Noguera: Salvador Maneu, responsable de l'aliança empresarial Grup Èxit basada en l'economia social; Martí Gironell, periodista i escriptor; i Òscar Camps, director de l'ONG Proactiva Open Arms i Català de l'Any 2015.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema