Tarda complicada per a qui circulava per l'AP-7 a l'alçada de Viladasens i per la GI-555 al seu pas per Riudarenes a causa de dos accidents de trànsit. Es varen produir retencions en ambdues carreteres i els dos sinistres viaris varen ser de caràcter lleu.

El primer dels fets va produir-se cap a tres quarts de cinc de la tarda a l'alçada del quilòmetre 44 de l'autopista AP-7 en direcció cap a la Jonquera. Dos camions van xocar per encalç quan estaven circulant per la via per causes que es desconeixen i un dels xofers va resultar ferit lleu. A causa de l'accident es van deixar només dos carrils de l'autopista oberts en direcció cap a França i això va provocar que es generessin cues de mig quilòmetre, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). La situació viària es va donar per normalitzada al voltant de les set de la tarda.

L'altre accident va tenir lloc al voltant de dos quarts de sis de la tarda a la GI-555 al seu pas per Riudarenes, al quilòmetre 8 de la via.

Un cotxe va sortir de la carretera per causes que es desconeixen i això va obligar a donar pas alternatiu a la carretera, segons el SCT fins al voltant de les set de la tarda quan es va donar la situació per normalitzada. A causa del sinistre també va haver-hi cues de mig quilòmetre. En ambdós sinistres viaris hi varen intervenir els equips d'emergències dels Bombers, el SEM i els Mossos d'Esquadra.