Banyoles amplia l'oferta de graus superiors amb Socorrisme i Informàtica

L'institut Pere Alsius serà l'únic de totes les comarques gironines on es podrà estudiar Salvament i Socorrisme de forma reglada

28.04.2016 | 07:27

El cicle de grau superior de Salvament i socorrisme (a l'institut Pere Alsius) i Informàtica amb el cicle de grau superior de desenvolupament d'aplicacions multiplataforma (a l'institut Pla de l'Estany) són els dos nous cicles de grau superior que es podran estudiar a Banyoles el proper curs 2016-2017. Ho van anunciar ahir dimecres el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona, Josep Polanco, i la regidora d'Educació de Banyoles, Ester Busquets. Així, a Banyoles el proper curs es podran fer un total de 18 graus mitjans o superiors.
El grau superior de Salvament i socorrisme només s'oferirà a Banyoles en totes les comarques gironines. Una incorporació, per tant, molt destacada, i que encaixa amb l'interès per l'Ajuntament de Banyoles amb la formació esportiva. El cicle de grau superior de desenvolupament d'aplicacions multiplataforma serà amb modalitat dual, amb formació a l'aula i a una empresa. Serà el segon en modalitat dual a Banyoles després del grau mitjà d'atenció a les persones que estan en situació de dependència.
Els últims anys ha anat augmentant la formació de graus mitjans i superiors a Banyoles. Per exemple, el curs 2014-2015 es van incorporar dues ofertes de formació, el grau superior en fusteria i el grau mitjà d'atenció a les persones en situació de dependència.
A Banyoles també es poden fer graus mitjans en conducció d'activitats fisicoesportives al medi natural, gestió administrativa, manteniment electromecànic, sistemes microinformàtics i xarxes, entre d'altres. De graus superiors, a més dels esmentats, hi ha el d'animació d'activitats físiques i esportives, administració i empreses, futbol, entre d'altres. Es pot accedir als graus mitjans o superiors a partir de l'ESO o a través dels cursos específics de l'escola d'adults de Banyoles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Comarques

L´INE ordena als ajuntaments empadronar els ocupes

L´INE ordena als ajuntaments empadronar els ocupes

Així ho apunta en una consulta formulada per una regidora es tracta d'una indicació que havia fet...

Salt vol crear una taxa pels habitatges buits o desocupats

Salt vol crear una taxa pels habitatges buits o desocupats

Aquesta és una de les propostes que presentarà l'equip de govern en el ple d'avui sobre les...

Dani Ramírez inaugura la Fira del Bolet d´Albanyà

Dani Ramírez inaugura la Fira del Bolet d´Albanyà

Un cop realitzat el concurs de collita de bolets, el municipi d'Albanyà va celebrar ahir la Fira...

Figueres lliura les distincions de la ciutat

Figueres lliura les distincions de la ciutat

Narcís Bardalet, els advocats i Josep Peñuelas, els guardonats

Tornar a la Garrotxa per viure i treballar

Tornar a la Garrotxa per viure i treballar

En els períodes crus de la crisi van haver d'emigrar i ara els joves han respost a la crida de...

Enllaços recomanats: Premis cinema