L'alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas (CiU), assegura que els compte municipals "estan bé" i que no tenen res a amagar. Afirma que estan "ben tranquils" i que si l'únic partit a l'oposició acaba denunciant a la Sindicatura de Comptes per irregularitats en la gestió municipal de l'actual equip de govern es demostrarà que les coses s'han fet correctament. El cap de l'oposició d'Units Per Sant Feliu-ERC-AM va denunciar ahir que porten des de l'octubre demanant els extractes bancaris de titularitat municipal del període que va del 2007 fins al 2015 perquè creuen que els comptes "no s'ajusten a la realitat". Casas ha defensat la seva gestió tot dient que si no se'ls ha lliurat la documentació requerida és perquè "legalment no es pot fer" ja que es tracta d'exercicis tancats. I acusa l'oposició de voler "desgastar" l'equip de govern i "paralitzar" el poble.

Units Per Sant Feliu-ERC-AM va anunciar ahir que portaran el cas a la Sindicatura de Comptes perquè han detectat irregularitats en la gestió municipal dels últims anys i volen que es depurin responsabilitats. Entre les irregularitats que han detectat, figuren ingressos que no s'han comptabilitzat i l'"ocultació" dels interessos de demora derivats d'una sanció d'hisenda relacionada amb els IVA aplicats a una polèmica urbanització del pla de Bastons.

Aquest dijous, l'alcalde de Sant Feliu de Pallerols (CiU), Joan Casas, ha defensat la gestió de l'equip de govern. En declaracions a l'ACN, ha assegurat que estan "ben tranquils" i que si l'oposició acudeix a la Sindicatura de Comptes es demostrarà que s'ha fet correctament.

Casas els ha acusat de voler "guanyar als jutjats allò que no van poder fer-ho a les urnes" i d'intentar "desgastar" l'equip de govern.

Referent a l'acusació que els fa Units Per Sant Feliu-ERC-AM de no haver-los lliurat la documentació requerida, l'alcalde és taxatiu: "Si alguna documentació no s'ha entregat és perquè legalment no es pot fer". I afegeix que quan un exercici "està tancat, està tancat".

Es dóna el cas que des del 2015 un jutjat d'Olot està instruint una querella contra el consistori que un antic regidor d'Units per Sant Feliu va presentar a títol personal per irregularitats en la urbanització del pla de Bastons. L'alcalde, el primer tinent d'alcalde, el secretari municipal, un enginyer i un arquitecte van declarar a finals de gener davant del jutge com a imputats per delictes de prevaricació, tràfic d'influències, falsedat documental i frau.