Un nen de 12 anys ha robat armes de pràctiques dels Mossos d'Esquadra de l'antiga seu dels antiavalots, que encara estaven emmagatzemades a la carretera de Barcelona. Aquesta nau està mig abandonada però encara hi havia material que havien utilitzat els agents dels ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius). Fonts del cos policial asseguren que són armes de joguina que estaven a l'espera de ser destruïdes.

El menor, a qui havien expulsat de l'escola, fa uns dies es va dedicar a forçar el cadenat de les instal·lacions, que presenten un gran estat de deteriorament, i va entrar a dins. Allà hi va trobar diverses armes que utilitzen els agents per fer les seves pràctiques i que ja havien quedat obsoletes.

El fet es va descobrir després que agents de la Policia Municipal de Girona veiessin el nen amb una de les armes robades i li preguntessin d'on l'havia tret. El nen va confessar que havia anat a la nau que tenia l'ARRO a la carretera de Barcelona i les havia tret d'allà. A partir d'aquí els Mossos varen començar a investigar el succés i el dimecres el varen poder denunciar.

Els agents van localitzar els tutors del menor i quan van anar a casa seva van descobrir l'arsenal que havia acumulat. Hi havia tant armes llargues com curtes. El menor va ser lliurat als seus tutors legals i haurà de declarar davant de la fiscalia de menors quan sigui requerit.

L'Àrea Regional de Recursos Operatius dels Mossos a Girona no està a la carretera de Barcelona de la ciutat des de fa un any. El mes de març de 2015 es varen instal·lar juntament amb els Tedax i la Unitat Canina a l'edifici de l'antic Institut Gaudí de Girona, a tocar de la seu de l'Àrea Regional de Trànsit, a la carretera de Santa Coloma.

Des de llavors, la nau de la carretera de Barcelona està sense ús. L'equipament industrial està deixat i ple de grafits. La nau anirà a terra i és a la zona on s'ha d'aixecar la futura Clínica Girona.