La xemeneia d'una casa de Riells i Viabrea va cremar pels volts de les vuit del vespre de dissabte, i es va estendre per la teulada fins afectar l'habitatge. Malgrat la fumarada que l'incident va generar, cap persona va resultar ferida.

Els Bombers van treballar dissabte a la nit en l'incendi de la xemeneia d'una casa situada al carrer Riu Guri de Riells i Viabrea, a la comarca de la Selva. El foc va afectar la teulada de l'habitatge, construït amb fusta, fet que va provocar que les flames s'estenguessin al llarg de l'immoble fins a afectar, fins i tot, el menjador de l'habitatge. El cos de bombers va rebre l'avís dissabte al voltant de dos quarts de vuit del vespre, i amb poc més d'una hora van poder controlar les flames de l'incendi.

Desmuntar tota la teulada

No obstant això, al llarg d'ahir al matí els Bombers encara van haver de retornar a la casa perquè durant la nit el foc s'havia anat estenent per les bigues, tot cremant la part inferior del taulat i el foc s'havia revifat. Tot plegat va obligar els Bombers a desmuntar tota la teulada fins a trobar l'origen de les flames.