Una nena de tres anys va caure ahir des d'una alçada de sis metres de la muralla de Tossa de Mar. A causa de l'incident, la menor, de nacionalitat holandesa, va patir un traumatisme cranioncefàlic i va resultar ferida greu, de manera que va haver de ser traslladada a la Vall d'Hebron de Barcelona, segons van informar fonts del mateix centre hospitalari. Es desconeixen les causes de l'accident.

Tot apunta que la menor estava de vacances amb la seva família quan es va precipitar al buit de forma accidental, segons va informar la Policia Local de Tossa. Eren al voltant de les cinc de la tada. En ser alertats de l'accident, un total de tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambulància, un helicòpter i tres patrulles (dues en cotxe i una a peu) de la Policia Local es van desplaçar fins al lloc dels fets per tal de socórrer la víctima.

L'ambulància va recollir la nena i la va portar fins a l'helicòpter, que la va traslladar fins a la Vall d'Hebron. Allà se la va examinar i tractar de les seves ferides.