La Guàrdia Civil va detenir el passat 25 d'abril a la Jonquera dues persones per dur 488 quilos de haixix amagats en un vehicle. Els fets es van produir cap a tres quarts d'onze de la nit, quan els agents van inspeccionar un vehicle amb matrícula espanyola ocupat per una o dues persones.

La Guàrdia Civil va detenir el conductor i l'acompanyant, de 46 i 45 anys, respectivament, i tots dos de nacionalitat espanyola. Els agents van instruir diligències que van ser lliurades juntament amb el detinguts i la substància intervinguda al Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia dels de Figueres.

D'altra banda, en una nova actuació a la Jonquera el passat 28 d'abril, els agents van detenir una altra persona per delicte contra la salut pública. Mentre la Guàrdia Civil realitzava tasques fiscals al voltant d'un quart de quatre de la tarda van identificar un vehicle amb matrícula espanyola ocupat per un home i en escorcollar el cotxe li van trobar al seu interior diversos paquets d'haixix amb un pes de 47,3 quilograms. Els agents van detenir el conductor del vehicle, un ciutadà espanyol de 45 anys.

Quatre dies abans havien detingut una altra persona per tràfic de drogues. Els agents van escorcollar un vehicle amb matrícula francesa i van trobar a l'interior del maleter diversos paquets de haixix, que pesaven poc més d'un quilogram i també 6,5 quilograms de marihuana. L'home, un ciutadà francès de 36 anys, va quedar detingut.