La platja de Castell i l'entorn de Cap Roig, al Baix Empordà, seran el proper 8 de maig l'escenari pel qual transcorrerà la segona edició de l'OncoExtreme, una original cursa d'obstacles solidària organitzada pel Club Esportiu Palamós amb l'objectiu de recaptar fons per a la Fundació Oncolliga Girona, entitat dedicada a ajudar els malalts de càncer de les comarques gironines.

L'any passat, aquesta competició va aplegar 150 participants i enguany, expliquen des de la Fundació Oncolliga, els organitzadors esperen doblar el nombre de participants.

La cursa d'aquest diumenge, que transcorre per itineraris dels municipis de Palamós i Mont-ras, constarà de dos circuits circulars, un de 8 km i un altre de 15 km, amb sortida i arribada a la platja de Castell.

Els participants hauran de superar al llarg del recorregut una vintena d'obstacles de diversa dificultat que han estat dissenyats per Xavier Adroher, impulsor de la prova.

«El circuit de 15 km és assequible per a corredors habituals, mentre que el circuit curt està més pensat per fer en família i es pot fer també caminant«, explica Adroher, que afegeix que «els nens a partir de 10 anys poden superar els obstacles tot sols i els menors d'aquesta edat ho poden intentar amb l'ajuda dels seus pares».

Com a novetat d'aquest any, les inscripcions per participar-hi es poden fer on line a través de la pàgina web de la Fundació Oncolliga Girona: www.oncolligagirona.cat.