La setena edició de la botiga social de la Fundació Ramon Noguera, Shopp Out, ha obert aquest matí amb el reconeixement de l'administració a l'esforç de l'entitat per a la integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual a les comarques de Girona. La directora territorial d'Afers Socials, Treball i Família de la Generalitat, Marta Casacuberta, ho va refermar tot descrivint l'esdeveniment com «una activitat comercial que va més enllà d'una activitat comercial», ja que dóna continuïtat als projectes socials de la Fundació.

Durant les seves primeres hores, el sol i el públic han acompanyat el Shopp Out, que estarà obert fins diumenge a les 3 de la tarda a la seu de la Fundació Ramon Noguera, al polígon Mas Xirgu de Girona. L'objectiu de la fira és difondre i donar suport a la feina de l'entitat, que aquesta setmana espera superar els 40.000 visitants i aglutina una trentena de marques comercials en una superfície de 4.000 metres quadrats. La proposta es complementa amb oferta lúdica i gastronòmica.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, Maria Àngels Planas en representació de la Diputació de Girona i el president del Consell comarcal del Gironès, Jaume Busquets, van presidir la inauguració de la botiga social, al costat de la directora-gerent de la Fundació Ramon Noguera. Tots ells van coincidir a destacar la importància de comptar amb una organització d'aquestes característiques a les comarques de Girona.