La Fundació SER-GI ha aconseguit el suport de l'empresa d'ascensors Citylift perquè aquesta es faci càrrec del manteniment, les reparacions i l'adaptació a la normativa d'aquest tipus d'instal·lacions en els habitatges de lloguer social gestionats per l'entitat gironina.

El gerent de Citylift, Cayetano Pérez, i el president de la Fundació SER.GI, Bru Pellissa, han signat un conveni entre les dues organitzacions per cooperar en iniciatives relacionades amb el dret a l'habitatge i, també, en aspectes tècnics dels projectes de la Fundació.

En virtud d'aquest acord, l'empresa s'encarregarà del servei de manteniment obligatori dels ascensors ubicats en blocs d'habitatges de lloguer social que gestiona la Fundació SER.GI; així com també assumirà les reparacions de manera gratuïta, les adaptacions d'aparells segons la normativa vigent i l'assessorament en matèria d'adaptabilitat d'ascensors per a l'ús per part de persones amb mobilitat reduïda.

A més, Citylift participarà de la campanya «Jo faig un 36 per la Fundació SER.GI», en la qual diferents col·lectius col·laboren voluntàriament aportant 36 euros anuals per finançar el projecte de masoveria urbana de la Fundació.