El presumpte cervell de la banda de lladres silenciosos que estan sent jutjats a l'Audiència Provincial de Girona, Fatjon Luja, assegura que el material robat que enviava a Albània per correu postal el comprava a una tercera persona, a qui identifica com Mohamed, i insinua que la policia ho sabia però va ometre aquest detall per detenir-lo.

L'home, que es nega a declarar a preguntes del fiscal i només ho fa al seu advocat, indica que el dia de la seva detenció va enviar un paquet -intervingut per la policia- utilitzant el nom d'un altre membre de la presumpta banda de lladres perquè ell s'havia deixat la documentació.

Durant l'interrogatori ha negat posseir a Albània vehicles d'alta gamma. "M'agraden tots però no en tinc cap, només tinc una camisa, uns pantalons i dues sabates", indica.

Sobre els 26 robatoris presumptament comesos per la banda a la província diu que mai ha ordenat perpetrar-los i insisteix que comprava el material a una tercera persona -no és cap dels altres 6 acusats-.

Respecte el sobrenom amb què era conegut, Mario Rocco, indica que és una invenció policial perquè ell no es feia anomenar d'aquesta manera.

Encara està pendent la declaració dels altres cinc acusats que es produirà al llarg del matí.