Les comarques gironines tindran 143 nous quilòmetres de vies ciclistes

El Departament de Territori i la Diputació destinaran 25 milions d'euros a reforçar i ampliar la xarxa de vies verdes i rutes ciclables de la demarcació entre aquest any i el 2021

06.05.2016 | 13:05

Les comarques gironines tindran 143 nous quilòmetres de vies ciclistes d'aquí al 2021. La Generalitat es coordinarà amb la Diputació de Girona per reforçar i ampliar la xarxa de vies verdes i rutes de cicloturisme.

Ambdues administracions preveuen destinar un total de 25 milions d'euros per fer possible aquest projecte (20 per part de la Generalitat, 5 per part de la Diputació). Els diners dependran en bona mesura de la concessió de fons FEDER de la Unió Europea, i serviran tant per millorar la senyalització de les rutes ja existents, com també per crear-ne de noves i allargar-ne algunes d'existents.

Segons el secretari de Territori i Mobilitat, Ricard Font, les rutes ciclistes que es posaran en marxa aquest 2016 seran les de Sant Joan de les Abadesses-Setcases; la de Figueres-Vilamalla; la de Campllong-Riudellots i la que enllaçarà el municipi de Breda amb l'estació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema