El món rural gironí oferirà visites gratuïtes i ofertes en allotjaments

Desenes d'explotacions gironines obriran les seves portes del 17 al 19 de juny per ensenyar com treballen. La campanya inclourà menús amb productes de proximitat.

06.05.2016 | 18:16

Veure com i on es produeixen els aliments que ens arriben a taula, saber com treballen els pagesos, descobrir els productes de temporada, visitar hortes, vinyes, oliveres, granges, ramats, productors de mel o de sidra? Aquest és l´esperit de la primera edició de «Benvinguts a pagès», un cap de setmana de portes obertes a unes 150 explotacions agràries i ramaderes arreu de Catalunya, amb la complicitat de diversos restaurants i allotjaments, que oferiran menús especials amb amb producte de proximitat, i ofertes d´allotjament de cap de setmana.

La campanya està impulsada pels Departaments d'Empresa i Agricultura i tindrà lloc del 17 al 19 de juny. A través del web benvingutsapages.cat, els visitants poden consultar les explotacions, restaurants i allotjaments que participen en la iniciativa, i triar quines volen visitar, quantes nits volen passar fora, on es volen allotjar i on poden reservar el seu menú especial. Segons ha informat Agricultura,el web s´actualitza de forma permanent per incloure informació i fitxes de les explotacions i establiments que confirmen la seva participació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema