El grup Eduquem en Família, format per les diferents AMPA dels centres educatius de Banyoles i el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Banyoles, juntament amb Ludus Mundi, una entitat amb llarga experiència en el món del joc van organitzar aquest dissabte l'activitat "Juguem en Família", que va reunir unes 200 persones.

L'acte d'aquest cap de setmana va servir de cloenda al programa d'activitats d'aquest curs, i tot i que estava previst que es fes a la plaça Major de Banyoles, amb previsió de pluja es va traslladar a les instal·lacions de l'escola Can Puig.

Durant tota la tarda de dissabte, unes 200 persones es van reunir al voltant de jocs ben diversos que van fer gaudir de valent tant els més grans com els més petits de la casa.

Les famílies amb infants més petits van poder gaudir d'un espai tou amb materials de construcció de fusta, cartró, roba, i a l'interior de l'escola diverses propostes de jocs gegants ben divertits.

Per les famílies que volien descobrir els jocs de taula hi havia un munt de propostes diferents, com els jocs de memòria, de lògica, o d'estratègia, per exemple, que van entretenir els assistents durant quatre hores.