L'Eix Pirinenc també va ser ahir protagonista de la sinistralitat viària a la província. Dues persones van resultar ferides menys greus en un xoc entre dos vehicles que va ocórrer al migdia. Un dels turismes va acabar bolcat enmig de la carretera i l'altre al mig d'un camp a la N-260, al seu pas per Avinyonet de Puigventós.

A resultes de l'accident, la carretera es va haver de tallar fins gairebé les quatre de la tarda per facilitar les tasques dels serveis d'emergència abans de traslladar els dos ferits fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.

El bloqueig de la circulació viària en aquell punt va resultar imprescindible tenint en compte que els Bombers hi van haver de treballar amb diverses dotacions per, entre altres coses, ajudar en l'excarceració dels ocupats que havien quedat atrapats a l'interior dels vehicles a causa de la col·lisió. Fins al punt de l'accident també es van desplaçar patrulles dels Mossos d'Esquadra per gestionar el trànsit i desviar la circulació per Borrassà, així com efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques, que van dur a terme l'evacuació dels ferits fins a l'hospital.

El sinistre viari va produir-se a un quart de dues del migdia a l'altura del quilòmetre 42 de la N-260 en sentit Figueres.

La situació climatològica d'ahir va provocar altres accidents de menor importància arreu de la província per sortides de via. Per exemple, a Sant Feliu de Buixalleu una conductora va acabar evacuada a l'hospital Josep Trueta a un quart de quatre de la tarda, després de patir un impacte en sortir del traçat al quilòmetre 3,5 de la GI-553. A mitja tarda, un altre conductor va patir un petit tall a l'orella després de sortir de la carretera al quilòmetre 8 de la GI-531 a l'altura de Sant Gregori. A Cornellà del Terri també hi va haver dos ferits lleus en estimbar-se un cotxe contra una tanca de la C-66, al quilòmetre 43.