El Coworking de Cassà es mudarà a Can Trinxeria a finals d'any

10.05.2016 | 07:19
La reunió participativa amb els interessats, l´octubre passat.

El ple municipal de l'Ajuntament de Cassà de la Selva va donar llum verda al reglament i a les taxes del futur espai de coworking que s'instal·larà el darrer trimestre d'any al primer pis de Can Trinxeria, a la plaça de la Coma. Inicialment l'espai s'equiparà per a 12 usuaris, tot i que es podrà ampliar la xifra en un futur. El període d'inscripcions s'obrirà abans de l'estiu.
El Coworking Cassà comptarà amb dues sales de treball, una sala de reunions, una sala de conferències, una cuina office, uns lavabos i un espai exterior d'esbarjo. Des de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cassà s'oferirà la dinamització de l'espai i activitats de formació. Els usuaris del Coworking Cassà podran accedir a l'espai les 24 hores del dia i els 365 dies a l'any.
Les quotes recollides al reglament contemplen preus reduïts per als emprenedors que comencin i són sensiblement més competitives que les d'altres coworkings amb serveis similars.
El reglament i la distribució de l'espai del Coworking Cassà s'ha confeccionat a través de reunions participatives amb els interessats a formar part d'aquesta iniciativa. El coworking s'obrirà prioritàriament a aquelles empreses amb domicili fiscal a Cassà però també s'acceptarà, segons disponibilitat, empreses d'altres municipis propers.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema