Un veí de Santa Pau va patir un accident, es va estimbar a la carretera que va d'Olot al seu poble però va resultar il·lès del sinistre viari. Tot i no patir cap ferida va acabar detingut perquè els Mossos d'Olot van veure que anava ben begut. Quan li van fer el test d'alcoholèmia va donar positiu i va quadruplicar la taxa màxima d´alcohol.

L'arrestat és un veí de Santa Pau, té 59 anys i nacionalitat espanyola. Va quedar arrestat com a presumpte autor d´un delicte contra la seguretat viària, per conduir amb una taxa d´alcohol penalment punible després d´accidentar-se.

Els fets van passar cap a tres quarts d´onze de la nit del dissabte a l'alçada del quilòmetre 7, de la carretera GI-524, dins terme municipal de Santa Pau.

Els agents, en arribar al lloc, van comprovar que un cotxe havia sortit de la via. El conductor, que havia resultat il·lès però presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques.

Davant del fet, els Mossos li van efectuar la prova d´alcoholèmia i l´home va donar un resultat positiu de 1.14 mg d´alcohol per litre d´aire expirat, més de quatre vegades per sobre del límit màxim permès que en aquest cas era de 0.25 mg/litre.

Per aquest motiu, els agents van detenir l´home com a presumpte autor d´un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l´alcohol.

El detingut, que no tenia antecedents, va quedar citat i passarà a disposició judicial davant del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia d´Olot, quan sigui requerit.