Els Mossos d'Esquadra organitzen la tercera edició de la jornada solidària a benefici de la Fundació Oncolliga Girona, que enguany estarà apadrinada pel pilot de trial Pol Tarrés, un dels top 10 del circuit mundial. La jornada està prevista pel dia 21 de maig al Club Tennis Costa Brava, situat a Mont-ras, però ja des del dia 15 es començarà a celebrar un torneig de pàdel per anar escalfant motors.

Totes els diners que es recullin durant la jornada del dia 21, en què a més dels Mossos també col·laboren el Club Tennis Costa Brava i l'Ajuntament de Mont-ras, es destinaran a la causa de l'Oncolliga, l'entitat que treballa per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer de les comarques gironines i les seves famílies. L'any passat es van aconseguir més de 6.000 euros.

«Totes les activitats que preparem estan pensades per gaudir-les en família i els preus dels donatius són populars per arribar a com més gent millor», explica el cap de la comissaria dels Mossos de la Bisbal d'Empordà, l'inspector David Puertas.

La jornada començarà amb una marxa popular per l'entorn de Cap Roig i tot seguit hi haurà exhibicions de les diferents unitats especials dels Mossos d'Esquadra. Els assistents també podran participar en una arrossada popular (al preu de 5 euros) i l'organització ha previst actuacions per a petits i grans.

Entre les activitats infantils, destaca Puertas, s'han organitzat diferents tallers de temàtica policia, com per exemple un de la policia científica, per entretenir les criatures mentre aprenen algunes de les claus de la feina dels Mossos d'Esquadra. També hi haurà una xocolatada i l'entrega dels premis del torneig de pàdel de la setmana vinent.

Hi havia prevista una exhibició de trial a càrrec del padrí de la jornada que, per compromisos professionals de Tarrés, s'ha ajornat i es farà en els propers mesos, explica Puertas.