La setena edició de la botiga social de la Fundació Ramon Noguera, el Shopp Out, ha superat un rècord de visitants, amb més de 45.000 visitants. L'esdeveniment, que va tenir lloc entre el 4 i el 8 de maig, s'ha consolidat com la cita de shopping social més gran de l'Estat, tal com remarquen els seus organitzadors, que destinen el 5% de les vendes als projectes socials impulsats per l'entitat.

La gerent de la Fundació Ramon Noguera, Pepita Perich, va destacar mitjançant un comunicat que aquest esdeveniment contribueix a desenvolupar els seus projectes socials en l'àmbit de la discapacitat intel·lectual a Girona i al Gironès. Perich va afegir que el Shopp Out també ajuda a «mantenir els més de 110 llocs de treball per a persones amb discapacitat» i a generar noves oportunitats laborals per a aquest col·lectiu.

El Shopp Out de la Fundació Ramon Noguera concentra una trentena de primeres marques del món de la moda, el calçat, la llar i els complements, amb descomptes de fins al 70%, i també ofereix propostes gastronòmiques -sobretot amb la presència de food tracks-, concerts musicals i activitats d'oci infantil.