L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas (CiU), ha anunciat l'inici de les obres de la ciutat esportiva del Morrot per al proper mes de juny. Ha indicat que la Junta de Govern del dijous dia 19 de maig aprovarà el plec de clàusules per a la contractació de les obres dels nous camps de futbol base i del nou edifici dels vestidors de la Ciutat Esportiva del Morrot.

«Sortirem dels famosos 1.750.000 €», va indicar. El projecte -segons va explicar- preveu la construcció de dos camps de gespa artificial: un primer de 105 x 64 metres de superfície de joc i un altre de 95,58 metres quadrats. Corominas va apuntar que el camp gros servirà per fer-hi competicions de les categories superiors.

El projecte també inclou la construcció d'una nova zona de vestidors, que permetrà ampliar la capacitat de l'edifici actual i condicionar-hi noves sales. La ciutat esportiva ha de resoldre les mancances del futbol base a la comarca.

La Ciutat Esportiva del Morrot s'estendrà cap als terrenys abans ocupats per un heliport. Estan situats entre l'actual zona esportiva i la comissaria dels Mossos d'Esquadra.