Els veïns que viuen prop de la casa derruïda per haver-li caigut el sostre el vespre del dia 10 d'abril podran tornar a casa demà. Ho va anunciar ahir Josep Berga (regidor d'Habitatge per CiU) tot i que no va donar la xifra exacta de les persones que podran tornar a casa seva. Els únics que encara no hi podran tornar són els que hi viuen davant per davant. El 10 d'abril, 21 persones van haver de ser desallotjades i reubicades per l'Ajuntament.

«Jo crec que han estat molt ben atesos», va considerar l'alcalde Josep Maria Corominas. I va oposar:?«Tot i que no podien estar bé, perquè no estaven a casa seva». Va valorar l'atenció que el Consorci de Benestar Social i la Residència Montsacopa ha fet als veïns. Corominas va agrair públicament la feina del Consorci i de la Residència. «Jo crec que s'ha fet bé», va acabar.

La casa situada entre els carrers Bonaire i Lliberada Ferrarons ha hagut des ser derruïda -en gran part- a mà, perquè està situada en un carrer estret, on només poden entrar màquines petites, com balcons grua.