La Colla Gegantera de Llagostera va celebrar ahir el seu 20è aniversari amb una trobada en la qual van participar gairebé 2.000 persones reunides en deu colles geganteres de la província: Sant Feliu de Guíxols, la Bisbal, Fornells de la Selva, Castelló d'Empúries, Corçà, Cornellà del Terri, Calonge i del mateix Llagostera.

Emmarcada dins dels actes de la Festa Major, aquesta trobada va començar a les cinc de la tarda al parc de l'estació amb la plantada de gegants. Va ser des d'aquest mateix punt des d'on es va iniciar la gran cercavila que va recórrer diversos carrers de la vila fins a arribar a la plaça Catalunya, on es van fer els balls dels gegants i capgrossos.

D'altra banda, també ahir es va dur a terme una exhibició castellera a càrrec de la colla Castellers de les Gavarres, el 47è Concurs Infantil de dibuix i conte ràpid i les inauguracions de les exposicions de treballs de l'Escola de Belles Arts o de punta al coixí, entre d'altres.

A la nit, estava previst que se celebrés el correfoc amb els Diables de l'Onyar, des de la plaça del castell fins a la plaça Catalunya, un joc en viu d'aventura pels carrers titulat "Apocalipsi Zombie" i concerts a l'edifici polivalent municipal amb els grups Orquestra Maribel i Raggatunning.