L'ajuntament de Sant Julià de Llor i Bonmatí ha convocat una concentració davant l'ajuntament per condemnar l'atropellament mortal d'ahir.

Segons assegura al seu compte de Facebook, es celebrarà a les sis de la tarda i en senyal de suport als familiars de la víctima mortal de l'accident .

El consistori destaca que la nena de 4 anys que va perdre la vida a mans d'un conductor begut i drogat era alumna de l'escola Sant Jordi del poble i s'escolaritzava a preescolar (P4).

Finalment, l'ajuntament afirma que «lamenta el tràgic accident» i ha decretat tres dies de dol pels fets que han consternat les comarques de Girona.

Un conductor begut i droga va matar una nena de 4 anys i va fugir. La mare també va resultar ferida i al conductor, el van arrestar a casa seva, a Bescanó.

L'home, de 39 anys, està pendent de passar a disposició judicial durant les properes hores. Els Mossos l'acusen de ser el presumpte autor d'un delicte d’homicidi per imprudència, un delicte de conducció temerària, un de conducció sota els efectes de l’alcohol i drogues i un delicte de lesions.