El conductor detingut dilluns per l'atropellament mortal d'una nena de 4 anys a Bonmatí ha sostingut davant del jutge que, després de l'impacte, es va aturar per socórrer les víctimes. Segons ha relatat, quan era fora de la furgoneta un testimoni de l'accident es va llençar sobre ell i li va propinar un cop de puny a la cara. Llavors, un cop a terra, li va donar diverses puntades de peu al braç. És per això que, segons defensa, va fugir del lloc dels fets. Els mossos el van localitzar mitja hora més tard a Bescanó, poble on viu. El jove ja va donar aquesta versió davant de la policia i aquest dimarts ha tornat a explicar el mateix davant del jutjat d'instrucció número 3 de Santa Coloma de Farners. De fet, quan ha arribat als jutjats el detingut portava el canell dret embenat. La policia revisa les gravacions de l'empresa Casademont -propera al lloc dels fets- per si troba informació que pugui esclarir els fets.

L'home circulava per la GI-532 el dilluns passades les tres de la tarda quan, per causes que es desconeixen, es va endur per davant la petita de 4 anys i també la seva mare, que es recupera de les ferides a l'hospital. La nena va morir a causa de l'impacte. Segons ha explicat el conductor davant del jutge, quan va notar l'impacte es va aturar per socórrer les víctimes.

Va ser llavors quan un testimoni de l'accident el va agredir. Segons la seva versió, un desconegut li va donar un cop de puny a la cara i el va tirar a terra. Llavors, aquesta persona li va donar puntades de peu al braç. Per això, l'home va agafar la seva furgoneta i va marxar del lloc dels fets. Mitja hora després, els mossos el detenien a Bescanó, poble on resideix. A la prova d'alcoholèmia va donar un resultat de 0,53 mg/l i també va donar positiu al drogotest.

L'arrestat ja va donar aquesta versió davant de la policia i aquest dimarts s'ha ratificat en la seva declaració. Quan ha arribat als jutjats, l'arrestat portava el canell dret embenat. Després de passar a disposició judicial, el magistrat del jutjat d'instrucció número 3 de Santa Coloma de Farners ha prorrogat la seva detenció a l'espera que els mossos complementin l'atestat.

La decisió sobre la seva situació personal es prendrà dimecres al matí, quan el detingut -Àlex A., de 39 anys i veí de Bescanó- tornarà a comparèixer davant del jutge. Les properes hores les tornarà a passar a comissaria.

La policia està revisant les gravacions de les càmeres de seguretat de l'empresa d'embotits Casademont -propera al lloc del sinistre- per si ajuden a esclarir els fets.