Concepció Veray tornarà a ser la cap de llista del PP al Congrés per Girona a les eleccions del proper 26 de juny. La regidora de l'Ajuntament de Girona, que ja va liderar la mateixa candidatura als comicis del 20-D i que abans va ser diputada de la desena legislatura de la cambra baixa (des de finals del 2011 fins a finals del 2015), repetirà amb l'objectiu que el partit recuperi la representació al Congrés dels Diputats per la circumscripció de Girona.

De fet, el PP mantindrà els caps de llista de les quatre províncies de Catalunya. El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, va explicar ahir que la formació ha apostat per presentar candidatures de «continuïtat» per al 26-J sense incorporar gairebé variacions respecte al 20-D. Fernández Díaz, que repetirà com a cap de llista del PP al Congrés per Barcelona, va manifestar que el partit apostarà per fer una campanya electoral el 26-J el màxim «d'austera possible».

«Serà una campanya de proximitat i contacte amb la gent, més que de grans actes», va detallar ahir Fernández Díaz. El candidat també va afirmar que la seva formació serà «sensible a les demandes de Catalunya».