La cloenda de la Festa Major de Llagostera va ser un xic més amarga per als organitzadors en adonar-se que després del concert del grup Gossos algú els havia robat la caixa amb la recaptació obtinguda per la venda de les entrades.

El fet es va produir el dimarts i la Policia Local de Llagostera va poder arrestar l'autor aquella mateixa nit. Es tracta d'un menor d'edat, de nacionalitat marroquina i que ja compta amb diversos antecedents policials. Va quedar arrestat com a presumpte autor d'un robatori.

El concert de Gossos es va celebrar el dimarts al Teatre del Casino Llagosterenc i durant la nit es va descobrir que algú havia trencat un vidre per entrar a la taquilla de l'equipament cultural.

Es va emportar 1.000 euros, la recaptació d'aquella nit. Va sostreure la caixa i, gràcies a un testimoni, la Policia Local de Llagostera va poder recuperar els diners.

El testimoni va poder identificar el lladre i els agents van procedir a la seva localització. Després, van poder recuperar els diners que havia robat i que el noi s'havia cuidat perfectament d'ocultar. L'havia posat en un lloc ben curiós i difícil de sospitar per a la resta de la gent: en una jardinera del poble.

El menor va quedar detingut pels fets i durant la mateixa nit del concert es va poder resoldre el robatori de la recaptació del punt final a la Festa Major de Llagostera.