El primer semestre d'aquest any està sent molt luctuós a les carreteres gironines. Especialment dramàtic va ser l'accident que a principis d'abril va deixar set morts a Pont de Molins, en un xoc frontal entre dos turismes al quilòmetre 743 de la N-II. Cinc de les víctimes d'aquest sinistre viatjaven en el mateix cotxe i dels tres ocupants de l'altre turisme, els quals anaven a treballar al Pertús, dos van perdre la vida a l'acte i un altre va quedar en estat molt greu.

En aquest cas, el cotxe on viatjaven cinc persones de nacionalitat francesa d'entre 19 i 22 anys, va envair el carril contrari mentre circulava en direcció al Pertús a una velocitat superior a l'establerta en aquell punt, que és de 80 km. El conductor tenia el carnet retirat des del 10 de desembre de 2015 per haver perdut tots els punts. Principalment per haver sigut enxampat conduint begut i haver comès altres delictes contra la seguretat del trànsit.

A l'altre vehicle, en canvi, hi viatjaven tres veïns de Figueres, d'entre 31 i 38 anys. Només el conductor va poder salvar la vida gràcies al fet que duia cordat el cinturó de seguretat. L'home va patir diverses ferides i una fractura a l'esternó.

L'alcaldessa de Figueres va insistir a demanar el desdoblament de la N-II perquè s'acabin els xocs frontals.